Címke: Mircea Rednic

 • Ezt látni kell: Bölöni nekiment a „szekus” Rednicnek (VIDEÓ)

  A belga bajnokság hétvégi fordulójában a Bölöni László vezette Royal Antwerpen 2-2-es döntetlent játszott a Mircea Rednic által irányított Royal Excel Mouscron otthonában. A mérkőzés után „birokra kelt ” a két edző is. 

 • Liga 1: Székely találataival élen a Poli, Rednicet lapátra teheti a CFR

  Hétfő esti két találatával ötre növelte góljai számát Székely Szabolcs, a Temesvári Poli csatára, a Szászmedgyesi Gaz Metan elleni 2-1-es győzelemmel a labdarúgó Liga 1 újonca 7 ponttal vezeti a tabellát.  Ugyancsak hétfő este játszott a Kolozsvári CFR is, amely megszégyenítő 4-0-s zakóval tért haza Vasluiból.

 • CFR: erős ellenfelek ellen tesztelik az új szerzeményeket

  Többek között a Celtic Glasgow ellen is pályára lépnek az Ausztriában edzőtáborozó Kolozsvári CFR 1907 labdarúgói a következő időszakban. A vasutas gárda a honlapján közölte a felkészülési mérkőzések sorrendjét:

 • Új gárdával vág neki a negyedik bajnoki cím megszerzésének a CFR

  Kilenc játékosának köszönte meg eddigi szolgálatait a Kolozsvári CFR 1907 labdarúgócsapat, de pótlásukra máris több játékost leszerződtettek. A vasutasok a hétvégétől Ausztriában edzőtáboroznak, július 13-án a BL-döntős Borussia Dortmund ellen is pályára lépnek.

 • CFR: Mircea Rednic feladata lesz a negyedik arany begyűjtése?

  Kolozsváron tárgyalt hétfőn a CFR 1907 labdarúgócsapat átvételéről Mircea Rednic, kétszeres román bajnok, aki legutóbb Belgiumban, a Standard Liege csapatánál edzősködött. Bár hivatalosan a vasutas alakulat még nem erősítette meg a hírt, sajtóinformációk szerint Cadúék június 13-án Rednic irányításával kezdik el a felkészülést.