Címke: Buducsnoszt Podgorica

 • Kolozsvári irányítót igazolt a Buducsnoszt Podgorica

  Három éves szerződést írt alá a Buducsnoszt Podgoricával a román női kézilabda nagy reménységének kikiáltott Cristina Laslo. A Kolozsvári U 21 éves irányítójának még 2 évig érvényes szerződése volt nevelőcsapatával, ezért a Buducsnosztnak lelépési díjat kellett fizetnie.

 • Megnyerte kisdöntőjét a CSM București

  A címvédő CSM București harmadik helyen zárta a női kézilabda Bajnokok Ligája 2016/17-es kiadását. A román csapat a vasárnapi bronzmérkőzésen 26:20-ra győzte le a Buducsnoszt Podgoricát.

 • BL-döntőre készülhetnek a győri lányok

  Mindkét félidőt megnyerve, meggyőző játékkal jutott be szombat délután a női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjébe a Győri ETO. A Cristina Neagura és Katarina Bulatovicsra alapozó Buducsnoszt Podgorica hat góllal maradt alul a budapesti Papp László Arénában.

 • Neaguék visszavágnának a Győrnek; Görbicz fergeteges hangulatra számít

  Remekül védekező ellenfélre számítanak a Győri Audi ETO KC játékosai és vezetőedzője a női kézilabda Bajnokok Ligája szombati, budapesti elődöntőjében, ahol a montenegrói Buducsnoszt Podgorica csapatával találkoznak.

 • Női kézi BL: egy román és egy magyar részvevője lesz a budapesti Final Fournak

  Kialakult vasárnap este a női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjének mezőnye, miután a Buducsnoszt Podgorica kettős győzelemmel kiejtette a Nagybányai HCM-t. A címvédő montenegróiak mellett a Győri ETO, a Vardar Szkopje és a Bukaresti CSM érkezik a magyar fővárosba.