Önkormányzati támogatások: Pásztor Sándor tanácselnök ellen nem indított eljárást a DNA


-A A+

Pásztor Sándor tanácselnököt nem vizsgálja a civil szervezeteknek nyújtott támogatások ügyében folyatott vizsgálat során a DNA – derül ki a Korrupcióellenes Ügyészség nagyváradi kirendeltségének hivatalos válaszából, amelyet a Bihar megyei tanács sajtószolgálata juttatott el a sajtóhoz.

A dokumentumból kiderül: Pásztor Sándor tanácselnököt semmilyen minőségben, sem gyanúsíttotként, sem vádlottként, sem károsultként vagy érintett félként nem vizsgálja a civil szervezeteknek nyújtott támogatások ügyében folyatott vizsgálat során a DNA.

Mint arról beszámoltunk, a Bihoreanul hetilap a Bihar megyei önkormányzat RMDSZ-es vezetőjéről azt állította, hogy hivatali hatalommal való visszaéléssel, források nem rendeltetésszerű felhasználásával, csalással és okirat-hamisítással gyanúsítják, többek között a Varadinum Kulturális Alapítvány utalt támogatások miatt.

A Bihar megyei RMDSZ sajtóirodája már hétfőn cáfolta a hetilapban megjelent, Pásztor Sándorra vonatkozó, tényként tálalt állításokat, amelyekkel egyébként a megyei önkormányzatban ellenzékbe szorult nemzeti liberális pártiak álltak elő sajtótájékoztatójukon.








EZT OLVASTA MÁR?

X