Száz közéleti személyiség felhívásban buzdítja a szavazáson való részvételre a marosvásárhelyieket


-A A+

Marosvásárhelyi közéleti szereplők fordultak felhívással minden vásárhelyi polgárhoz, amelyet a Népújság szerdai számában tettek közzé.

A 100 aláíró, köztük ismert román és magyar személyiségek – orvosok, lelkészek, vállalkozók, sportolók – rávilágítanak arra, hogy most vasárnap két évtizednyi stagnálás után nagy esély kínálkozik arra, hogy új korszak kezdődjön a város életében.

„Kevés olyan pillanat van, amikor ilyen egyértelmű a döntés, amikor ilyen világosan látszik, hogy mi között kell választani. Egyetlen választás sem volt az elmúlt 20 évben, amikor ekkora esélyt kaptunk volna a változásra.”

A felhívás szerzői azt is világossá teszik, hogy szeptember 27-én az elmúlt 20 év legfontosabb választása előtt állunk, s talán ez az utolsó pillanatok egyike, amikor kezünkbe vehetjük sorsunk irányítását, visszafordítva városunk hanyatlását.

Hangsúlyozzák a választások tisztaságának fontosságát is: „Sosem volt ennyire fontos a választások tisztaságára vigyázni. Ahhoz, hogy ne csalhassanak, hogy egyértelmű többséget szerezzünk, mindannyian el kell menjünk szavazni”.

A felhívást jegyző 100 személyiség végezetül arra buzdítja a marosvásárhelyieket, hogy vegyenek részt a választásokon és szavazzanak a változásra, mert több lehetőség nem lesz!

(Címlapkép forrása: Soós Zoltán - Facebook)








EZT OLVASTA MÁR?

X