Bukarest polgármestere a PNL-t támogatja a parlamenti választásokon


-A A+

Nagyra értékelem, hogy Nicuşor Dan, bukaresti főpolgármester lojális partnert lát a liberális pártban – jelentette ki szerda este a Románia TV műsorában Ludovic Orban miniszterelnök.

„Nagyra értékelem, hogy Nicuşor Dan lojális partnert lát a liberális pártban, és ezt az álláspontját nyilvánosságra is hozta. A bukaresti főpolgármester azt mondta, hogy a Nemzeti Liberális Pártra (PNL) fog szavazni, és meg is indokolta, hogy miért” – mondta Orban.

Nicuşor Dan szerdán nyilatkozott arról, hogy a maga részéről a PNL-t támogatja a parlamenti választásokon.

„A Romániának és Bukarestnek okozott kár miatt kötelezőnek tartom, hogy a Szociáldemokrata Pártot (PSD) ellenzékbe szorítsuk, ezért vasárnap sokan el kell menjünk szavazni. Én a liberális pártra szavazok. Úgy vélem, hogy jelenleg Romániának egy erős PNL-kormányra van szüksége. Annak ellenére, hogy én vagyok a Mentsétek meg Romániát Szövetség (USR) alapítója, őszintén úgy vélem, hogy ma a PNL a legjobb megoldás Románia számára. Nem akarok többet mondani az USR-ről, és főleg nem szeretnék vitába keveredni azzal a párttal, amely támogatott engem a helyhatósági választásokon” – jelentette ki Nicuşor Dan a PNL bukaresti kampányközpontjában.

(Címlapkép: Agerpres)








EZT OLVASTA MÁR?

X