Ne adja postára szavazatát! Vigye az RMDSZ-hez vagy a Főkonzulátusra!


-A A+

AZ RMDSZ segít határidőre eljuttatni a választási levélcsomagokat.

„Az elmúlt napokban több helyről is érkezett panasz, hogy késve érkeztek a szavazólapok. Arra kérünk mindenkit, aki eddig nem küldte vissza a szavazólapját, hogy sürgősen juttassa el az RMDSZ megyei szervezeteinek irodáiba, az RMDSZ területi munkatársaihoz vagy a Főkonzulátusra. Az RMDSZ segít eljuttatni a választási levélcsomagot a konzulátusra” – hangsúlyozta Nagy Zoltán Levente, az Eurotrans Alapítvány elnöke.

„Ha az utolsó hét közepén postázzák a választási levélcsomagot, már nem biztos, hogy visszaér! A későre beérkezett választási levélcsomagokat már nem veszik figyelembe, ebben az esetben a szavazat érvénytelen lesz” – hívta fel a figyelmet.

Az RMDSZ megyei szervezeteinél április 6-ig fogadják az érdeklődőket, és segítenek az azonosító nyilatkozat kitöltésében is – ismertette Nagy Zoltán Levente. „Az itt leadott választási levélcsomagokat a konzulátusokra juttatjuk, tehát aki az RMDSZ-hez behozza péntekig, annak biztosan célba ér a szavazata” – tett hozzá.

„Az RMDSZ megyei és területi szervezeteinek listája a www.regisztracio.ro honlapon található. Akinek kérdése van, forduljon bizalommal kollégáinkhoz a 0800-444-666 ingyenes telefonszámon” – emlékeztetett az Eurotrans Alapítvány elnöke.

 








Kapcsolódó anyagok

EZT OLVASTA MÁR?

X