FRISSÍTVE - Átverte az eMag – panaszkodott egy magyarországi olvasónk


-A A+

A Fekete Péntek: átveri a magyar vásárlókat a román eMag című cikkünk kapcsán megkeresett minket egy magyarországi olvasónk, aki arra panaszkodott, hogy csúnyán kitolt vele az online áruház. FRISSÍTÉS: Az eMag elküldte az álláspontját a esetről.

Románia és a térség legnagyobb online áruháza 2013 óta van jelen Magyarországon. Idei fekete pénteki promóciós kampányát november 23-ra időzítette a cég. András nevű olvasónk egy XBOX One X-et rendelt, szállítási költséggel együtt közel 7 ezer forintért, 96 százalékos (!) árleszállítással. Az összeget kártyával kifizette, és a kifizetésről visszaigazolást is kapott. Ezután jött a meglepetés.

„Jött a hívás két óra múlva a Konzolok Szervizétől, hogy elírták az árat, így nem áll módjukban teljesíteni a rendelést. Helyette felajánlották, hogy van egy másik csomag 120 ezért. Erre persze mondtam, hogy nekem meg elállni nincs módom a vásárlástól. Írtam e-mailt az eMagnak és a külsős cégnek is, de persze semmi válasz. Csak annyi történt, hogy egy perccel később küldtek egy mailt, hogy törölték a rendelésem, de nyugodtan rendeljek újra” – számolt be az olvasónk.

András arra is panaszkodott: mialatt reggel ezt a konzolt rendelte, lemaradt egy másik hasonló akcióról. „Így az elmaradt haszon miatt is sírhatnék... Gondoltam amúgy: túl szép, hogy igaz legyen a dolog, de némely cég tényleg 80 százalékos leárazásokkal reklámozza ilyenkor magát, így nem tartottam elképzelhetetlennek az árat egy nagyon kis mennyiségre vonatkozóan” – magyarázta.

FRISSÍTÉS: A Maszol megkeresésére az online áruház illetékesei közölték: az adott terméket nem az eMag, hanem egy Marketplace partner értékesítette. "A Marketplace partnerek árazási politikájára, illetve akcióira az eMAG nincs hatással. A platform üzemeltetőjeként azonban kötelességünknek érezzük, hogy felvegyük a kapcsolatot az értékesítővel és a vásárlóval is, segítsük a két felet abban, hogy mindenki számára megnyugtató megoldást találjanak" – közölték portálunkkal.








EZT OLVASTA MÁR?

X