Megnyílt Szatmárnémeti legnagyobb bevásárlóközpontja


-A A+

Megnyitotta kapuit a Shopping City Szatmárnémeti – a helyiek körében csak NEPI-plázaként emlegetett bevásárlóközpont 29 ezer négyzetméteren 88 üzlettel várja a nagyközönséget.

Hihetetlenül gyorsan, kilenc hónap alatt és 40 millió euróból épült fel a NEPI-Rockcastle befektető által megálmodott kétemeletes bevásárló-város Szatmárnémetiben – a gyorsaság üzleti szempontból teljesen érthető, hiszen nem akarták elmulasztani a decemberi bevásárlási hullámot. A sietségnek megvannak az apróbb szépséghibái is, melyeket a következő hetekben simítanak el, és amelyeket a hatalmas tömeg pedig nem is igazán vette észre. Kivéve talán a KFC és más gyorsétkezdék falatjaira ácsingózók, ezek az egységek csak jóval a nyitás után készültek el, és elég gyorsan el is fogytak.

A legtöbben a városban valóban újnak számító Carrefour hipermarketre és felhozatalára voltak kíváncsiak, a kínálatból csak a kétnyelvű feliratok hiányoztak, amire Kereskényi Gábor polgármester fel is hívta az érintettek figyelmét. Az ígéretek szerint hamarosan ki is köszörülik a csorbát (egyébként a Shopping City hivatalos Facebook-oldala kétnyelvű).

A plázában felsorakozó márkanevek közül több már eddig is megtalálható volt Szatmárnémeti különböző pontjain vagy bevásárlóközpontjaiban, de megnyitottak olyan képviseleteket (NewYorker, Orsay, Xara, Deichman, Yves Rocher) is, amelyekre eddig csak vágyott a szatmári közönség. Mint a hivatalos megnyitón a beruházó elmondta: az üzletek lajstromának összeállításában igyekeztek minden vásárlói igényre tekintettel lenni, így a divat, a szépségápolás, a sport, a lakberendezés és a gyerekjátékok iránt érdeklődők is megtalálhatnak majd mindent, amire csak szükségük lehet.

A nagy nyitáshoz természetesen az ilyenkor elmaradhatatlan nagy árkedvezmények is társultak.  Persze alaposan megnézve kiderült, hogy nem is olyan nagy promóciók, mint ahogy első látásra tűnt, ellenben voltak olyan üzletek, ahol tényleg vonzó kedvezményt kapott a vásárló.

A nyitórendezvény egyébként még napokon át folytatódik, szombaton és vasárnap pedig egymás érik majd a különféle zenei stílusokat felvonultató koncertek, a két húzónév Lidia Buble és Smiley lesz.








EZT OLVASTA MÁR?

X