Szeptember elsején indul az olcsó tengerparti nyaralást biztosító program


-A A+

Harminchetedik alkalommal is meghirdeti a romániai turisztikai vállalatok szövetsége (FPTR) a Tengerparti nyaralást mindenkinek elnevezésű programot, amelynek keretében szeptemberben olcsó nyaralási lehetőséget biztosítanak a Fekete-tenger romániai partján üdülőknek. 

A program azoknak szól, akik szeptember 1-je és 30-a között szeretnének üdülni a román tengerparton, a csúcsidény áraihoz képest akár 65 százalékkal kisebb anyagi ráfordítással. 

A szövetség közleménye arról tájékoztat, hogy eddig 49 szálloda csatlakozott a programhoz, amelyek összesen körülbelül 3600 kedvezményes árú vendégéjszakát ajánlanak a turistáknak. A helyeket a partner turisztikai ügynökségeken keresztül és közvetlenül a szállodáktól is meg lehet vásárolni. Felhasználhatók a vakációs jegyek is. 

Dragoş Răducan, a FPTR első alelnöke úgy nyilatkozott: a koronavírus-járvány leginkább az idegenforgalmi ágazatot sújtotta Romániában, ezért kötelességüknek érzik, hogy minden erejükkel meghosszabbítsák a nyaralási szezont. 

A romániai turisztikai vállalatok szövetsége (FPTR) 5344 turisztikai céget számlál, ezek összesen 73 752 alkalmazottnak nyújtanak megélhetési lehetőséget.  

(Címlapi illusztráció forrása: Agerpres)








EZT OLVASTA MÁR?

X