Ezen a napon tartja idén a Fekete Pénteket legnagyobb hazai webáruház


-A A+

Tavaly a legnagyobb hazai webáruház félmilliárd lejre árult a nagy árleszállítások napján.

November 13-án lesz idén a Black Friday a legnagyobb hazai webáruháznál, az eMagnál. A rendkívüli népszerűségnek örvendő akciót, melynek során a kereskedők átlagon felüli árengedményekkel próbálják vásárlásra bírni a fogyasztókat, tizedik alkalommal fogják megrendezni.

„Az érdeklődés évről-évre nő. Az első évtől kezdve, a Black Friday új ügyfeleket vonz, olyanokat, akik első alkalommal rendelnek online, az árak és a könnyen elérhető termékek széles skálája miatt” – áll a cég által kiadott közleményben.

A Kantar piackutató cég felmérése azt mutatja, hogy tavaly a hazai felnőtt lakosság 90 százaléka hallott a Fekete Péntekről, 53 százalékuk pedig rendelt is legalább egy kedvezményes árú terméket.

Az eMag a Black Friday hazai kezdeményezője volt. A hazai vállalkozók által alapított, jelenleg egy dél-afrikai befektetési alap tulajdonában levő webáruház az online kereskedelem legnagyobb romániai szereplője. A vállalat tavalyi árbevétele 4,599 milliárd lej volt, 8 százalékkal több az egy évvel korábbinál.

A cég a térség egy sor más országában is aktív, köztük Magyarországon.
EZT OLVASTA MÁR?

X