Akciós árú koronavírusteszt és luxusautó is található a Black Friday kínálatában


-A A+

Aranyrudat és luxusautót is lehet majd kedvezményes áron vásárolni a hétvégi nagy árleszállítási akció keretében.

PCR-tesztekre beváltható, 199 lejbe kerülő utalványok is lesznek a legnagyobb hazai webáruház, az eMag ajánlatában az idei Fekete Pénteken. A piacvezető online kereskedő azt ígéri, hogy 4 millió terméket kínál majd kedvezményes áron, az árleszállítások összértéke állítólag 300 millió lej lesz.

Az eMag 40 ezer informatikai terméket, 75 ezer televízió készüléket, 130 ezer okostelefont, 40 ezer hűtőszekrényt, mélyhűtőt, elektromos- és gáztűzhelyet, valamint mosógépet, 10 tonna kávét és 50 ezer palack bort és tümény szeszes italt készül leszállított áron piacra dobni.

A kínálatban különlegességek is szerepelnek majd: aranyrudak és arany érmék, ékszerek, valamint kétszáznál több személygépkocsi és motorkerékpár. A legnagyobb értékű, 34 ezer eurós kedvezménnyel, egy BMW 840d XDrive Gran Coupe autót kínálnak majd.

Az idei Fekete Péntekre november 13-án kerül sor. A kereskedők nagy érdeklődésre számítanak, egy felmérés szerint ugyanis a 18 és 65 év közötti lakosság 54 százaléka tervezi, hogy vásároljon valamit a nagy kedvezmények napján. Ez 8 százalékkal haladja meg azok számát, akik tavaly nyilatkozták azt, hogy vásárolni fognak a Black Friday alkalmából.

A Kantar piackutató cég tanumányából az derül ki, hogy tavaly a felnőtt lakosság 90 százaléka hallott a Fekete Péntekről, 53 százalék pedig vett is valamit.

A legnagyobb hazai futárszolgálat, a Fan Courier becslései szerint a Black Friday utáni első napon 500 ezer csomagot kell majd kézbesíteniük. A cégvezetés arra számít, hogy idén novemberben 30 százalékkal több megrendelésük lesz, mint 2019-ben.

 








EZT OLVASTA MÁR?

X