Erdélyt és Bukarestet is meghódítaná Schobert Norbi


-A A+

Hivatalosan is indul Erdélyben és egész Romániában a Norbi Update üzlethálózat, pénteken aláírták ugyanis a fitness élelmiszer márka romániai master franchise szerződését – írja a hvg.hu.

A Norbi Update első körben öt saját boltot nyit, egyet Bukarestben és négyet Erdélyben – Brassóban, Kolozsváron és Nagyváradon, a negyedik üzlet helyszíne még nem eldötnött. Ezek az üzletek még nem franchise rendszerben működnek majd, hanem az idén nyáron 5 millió forint jegyzett tőkével megalakított Update1 Europe Zrt. pilotjaként indulnak.

Romániában a társaság a Gameworld Csoport nemzetközi kaszinócéggel működik együtt. Romániában aZ Update1 "Terveink szerint évente legalább 10 új üzletet nyitunk az országban" – mondta a hvg.hu-nak Schobert Norbert, a társaság vezérigazgatója. Románia mellett 2014 januárjában Csehországban és Ausztriában is indul a fitness franchise hálózat képítése, ezekben az országokban előszerződéssel rendelkeznek. Csehországban helyi partnerrel nyitnak, Ausztriában pedig a zrt. nyitja az első két üzletet – köztük az egyiket Bécsben.

A kizárólag magyar termékeket forgalmazó társaság tervei szerint 5 év alatt ez egész Európai Uniót lefedik hálózatukkal, a vezérigazgató szerint ez annyit jelent, hogy országonként a mérettől függően 50-100 üzletet indítanak. A Norbi Update webáruház pedig az Európai Unió teljes területére szállít.








Kapcsolódó anyagok

EZT OLVASTA MÁR?

X