Magyar-Román Üzleti Fórum Kolozsváron


-A A+

Magyarország Kolozsvári Főkonzulátusa és a kolozsvári Polgármesteri Hivatal magyar-román üzleti találkozót szervez Kolozsváron november 16-án. A Magyar - Román Üzleti Fórum plenáris üléssel kezdődik 14 órakor a BBTE Közgazdaságtudományi és Üzleti Tudományok Karának (FSEGA) épületében, majd 16 órától a résztvevők különböző szekciókban folytatják a tanácskozást.

A konferencia romániai meghívott előadói között szerepel Emil Incze a Külkereskedelmet és Külföldi Befektetéseket Támogató Központ vezető tanácsosa, és Gabriel Răzvan Toader, a Gazdasági Kereskedelmi és Üzleti Szféráért Felelős Minisztérium keretén belül működő Üzleti Szféra Igazgatóságának vezérigazgatója.FSEGA2

Magyarországi meghívottként Horváth Attila zöldgazdaság fejlesztésért felelős helyettes államtitkár, Spányik Péter, a Nemzeti Külgazdasági Hivatal elnöki tanácsadója, Hegyi Gábor, a Magyar Import és Export Bank vezérigazgató helyettese, Dr. Szabó Balázs a Vidékfejlesztési Minisztérium kiküldöttje, valamint Dr. Billó Kármen a Nemzetgazdasági Minisztérium kiküldöttje tart előadást.

A találkozó célja, hogy az agráripar, a megújuló energiaforrások és az IT szektor romániai és magyarországi vállalkozói találkozhassanak egymással, bővíthessék üzleti kapcsolatrendszerüket, információt és tapasztalatokat cseréljenek és ezáltal új befektetési lehetőségeket találjanak.

A konferencia kiemelt partnerei: a magyarországi Nemzeti Külgazdasági Hivatal, a Kárpát Régió Üzleti Hálózat, a Kárpátia Magyar Román Vegyes Kamara, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, a Babes-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaságtudományi és Üzleti Tudományok Kara, a Kolozs-megyei Kereskedelmi és Iparkamara. A konferencia kiemelt szponzora az Evoline cégcsoport és a Reximpex vállalat.

{loadposition szeben}








Kapcsolódó anyagok

EZT OLVASTA MÁR?

X