Teltházas pályázati eligazítót szervezett a MIÉRT Marosvásárhelyen


-A A+

Kedden Marosvásárhelyen szervezett pályázati eligazítót a Magyar Ifjúsági Értekezlet a Start-up Nation programról, a Maros Megyei Ifjúsági Egyeztető Tanács közreműködésével.

Török Csaba, a Maros megyei kis- és közepes vállalkozások területi hivatalának vezetője és Parajdi Borbála pályázati szakértő tájékoztatta az érdeklődőket a pályázati feltételekről és a közbejött változásokról az eredeti kiírást illetően. A résztvevők kérdéseikkel tették interaktívvá a rendezvényt.

„Már az első alkalommal bebizonyosodott számunkra, hogy hasznos és szükséges a Start-up Nation Románia programról tartott eligazítónk, ezért úgy döntöttünk, hogy megismételjük, igény szerint újra és újra megszervezzük. Így érkeztünk most el Marosvásárhelyre, hogy az itteni vállalkozó szellemű fiatalokat tájékoztathassák az általunk felkért szakemberek. Mi sem bizonyítja jobban mint a teltházas eligazító, hogy nagy a vállalkozókedv az erdélyi fiatalok körében, csak konkrét támogatásra van szükségük a kezdetekben.” – fejtette ki a Antal Lóránt, MIÉRT elnöke.

Birtalan István, a MIET elnöke elmondta: „a MIET eddig főként a vidéki vállalkozásokat és gazdákat tájékoztatta a számukra elérhető pályázati lehetőségekről az Agrárakadémia keretében. Idén szeretnénk kiterjeszteni az eligazítókat és szélesebb körben tájékoztatni a fiatalokat a kis- és középvállalkozások, startupok számára elérhető lehetőségekről.”

Hamarosan újabb két eligazítóra kerül sor Brassóban és Sepsiszentgyörgyön, további részletekért kövessék a MIÉRT facebook oldalát és a www.miert.ro honlapot.








Kapcsolódó anyagok

Kapcsolódó anyagok


EZT OLVASTA MÁR?

X