Charter járatokat indítanak Nagyvárad és Hurghada között


-A A+

Romániában és Magyarországon is kínálja egyiptomi útjait a Christian Tour utazási iroda, amelyről Doina Grigoraş ügyvezető és Ionuţ Bunea értékesítési igazgató számolt be hétfőn a Nagyváradi Nemzetközi Repülőtéren azt követően, hogy Gheorghe Pasc reptérparancsnok és Traian Bodea, a megyei tanács alelnöke hivatalosan is bejelentette a charter járatok indulását.

Gheorghe Pasc emlékeztetett: szeptember elsején indulnak a londoni, majd hamarosan a düsseldorfi és memmingeni járatok. Szeptember 10-től a TAROM délutáni járata is üzemel majd. Traian Bodea üdvözölte a charter járat indítását, majd hozzátette: reméli, hogy a nagyváradi reptér nyújtotta lehetőségeket a szomszédos megyékben élők is kihasználják majd. Ionuţ Bunea, Doina Grigoraş, Traian Bodea és Gheorghe Pasc | A szerző felvételeA reptérparancsnok azt is elmondta, hogy a megyei tanács augusztus 29-ei ülésén a reptér egy 6,7 millió lejes kölcsön felvételéhez kér jóváhagyást, az európai szabályozás szerint ugyanis az új terminál költségeinek 25 százalékát önerőből kell fedezni. Az építési terület kijelölését szeptember 4-én kezdik el.

Doina Grigoraş Nagyváradon jelentette be, hogy cégük magyarországi turisztikai hálózatokat vásárolt meg, így a romániaival párhuzamosan Magyarországon is árusítják a Nagyváradról induló és ugyanide érkező hurghadai járatokat. A magyarországiaknak Debrecenből biztosítanak reptéri transzfert.

A turistacsoportokat október 4. és november 8. között szerdánként viszik majd Hurghadába – illetve vissza Nagyváradra – egy A320-177Y Airbus-szal. Az ügyvezető igazgató elmondta: bár az időszak kissé szokatlannak tűnhet, Egyiptomban ez még turisztikai idény. Az ügynökség kirendeltségein kétféle csomagot kínálnak a turistáknak: az egyik 295 euróba, egy másik pedig 399–499 euró közötti összegbe kerül – mindkettőre 95 euró reptéri díjat számolnak.








EZT OLVASTA MÁR?

X