Fekete Péntek: elárulta az eMag-vezér, hogy miért éri meg nekik az árleszállítás


-A A+

Hosszabb távon bőségesen megtérül a legnagyobb hazai webáruháznak, hogy Fekete Pénteken jelentősen csökkentenek az áraikon. Az eMag vezérigazgatója elárulta azt is, hogy miért.

Iulian Stanciu a Digi24 televízióban beszélt a Fekete Pénteken jegyzett forgalmukról és a cég árleszállítási stratégiáinak konyhatitkairól. Elmondta, hogy idén 360 millió lej értékben adtak el termékeket november 17-én, a Black Friday napján.

A cégvezető határozottan tagadta, hogy manipulálják a vásárlókat, szerinte valósak a fekete pénteki árleszállításaik. Elmagyarázta, hogy rövid távon profitcsökkenéssel jár az árcsökkentés, hosszabb távon azonban bőségesen megtérül. Mégpedig azért, mert rengeteg új ügyfelet vonz az eMaghoz.

Iulian Stanciu elmondta, az utóbbi egy évben alatt félmillióval nőtt a webáruháztól rendszeresen vásárlók száma, és ez elsősorban a tavalyi Fekete Péntek sikerének köszönhető. Idén 2016-hoz képest 20 százalékkal többen rohamozták meg őket az árleszállítások napján, így ismét sok új ügyfelet szereztek – magyarázta.

A cégvezető szerint az idei Fekete Péntek egyik tanulsága az, hogy az embereknek van pénzük. Ezt bizonyítja szerinte, hogy országos szinten egymilliárd lejt költöttek el az árleszállítások napján.








EZT OLVASTA MÁR?

X