Likvidálták a helikoptert lelövő szakadárokat az ukránok


-A A+

Megsemmisítették az összes szakadárt, aki részt vett az ukrán légierő helikopterei elleni támadásban. Az ukrán Nemzeti Gárda csapott le az oroszbarát szakadárokra.

A szeparatisták három helikoptert lőttek le a kelet-ukrajnai Szlovjanszkban, a támadásnak 14 áldozata volt. A Nemzeti Gárda ezután tüzérségi és légicsapást mért a szakadárokra, arra a területre, ahonnan a helikopterekre lőttek. A hírek szerint megsemmisítették a szakadárok csoportját.

Közben Donyeckből olyan hírek érkeztek, miszerint a „Vosztok” (Kelet) elnevezésű Donyec-medencei szeparatista oroszbarát zászlóalj tagjai kifejezték tiltakozásukat az önhatalmúlag kikiáltott, úgynevezett donyecki népköztársaság tagjai által elkövetett fosztogatásokkal és árulásokkal szemben.

Helybeliek a közösségi portálokon arról adtak hírt, hogy a „Vosztoknak” elnevezett csapat tagjai körbevették a „népköztársaságiak” által megszállt megyei közigazgatási hivatal épületét, és utóbbiak közül őrizetbe vettek néhányat. A zászlóalj tagjai konvojban, Kamaz teherautókon és páncélozott harcjárműveken érkeztek a hivatalhoz, és követelték a donyecki népköztársaság képviselőitől, hogy hagyják el az épületet.

 








EZT OLVASTA MÁR?

X