Bombariadó miatt kiürítették a rastatti vonatállomást


-A A+

FRISSÍTVE: Kedden délelőtt bombafenyegetés miatt kiürítették a németországi Rastatt vonatállomását. Három órával később a Baden-Württembergi rendőrség Facebook-oldalán jelezte, hogy nem találtak semmit.

Helyi és szövetségi rendőrök szállták meg kedden délelőtt a Baden-Württemberg szövetségi államban található Rastatt vasútállomását, az utasokanak el kellett hagyniuk a peront, sőt még az állomás környékéről is kiterelték az embereket.

A rendőrségi szóvivő a Bild kérdésére elmondta, helyi idő szerint negyed 10-kor kezdődött rendőrségi akció a Rastatt-i vasútállomáson, ami miatt teljesen leállították a vonatforgalmat. 

Az alig 50 ezer fős lakosságú Rastatt polgármesteri hivatala Facebook-oldalonán tájékoztatta a lakosokat a vasútállomáson történtekről. Azt is megtudjuk, hogy vasútállomás parkolójából nem indulhatnak el autóbuszok. 

Pár órával később a baden-württembergi szövetségi rendőrség Facebook-oldalán jelezte, rastatti vasútállomást ismét megnyitották az utasok előtt, az épületet átkutatták, de nem találtak semmit.








Kapcsolódó anyagok

EZT OLVASTA MÁR?

X