Nyári szabadtéri előadásokat játszik a marosvásárhelyi Ariel Színház


-A A+

2020. július 15-ig szabadtéri előadásokra várja a gyerekeket az Ariel Színház – közölte kedden az intézmény.

A sort a Csihi-puhi történetek nyitja, június 28-án, vasárnap délelőtt 11 órától, az Ariel Színház belső udvarában. A Csihi-puhi történetek fergeteges vásári komédia, amelyben a főhős életigenlésével, furfangos cseleivel megmosolyogtatja a gyermek és felnőtt nézőket egyaránt. A klasszikus paravános, kesztyűs bábos előadás három humoros történetből épül fel, amelyek során Vándor Miska megküzd a halállal és az ördöggel.

A többi vásári bábhőshöz hasonlóan, Miskát hibáival együtt is könnyű megszeretni, miközben arról győz meg bennünket, hogy életünk hősei mi magunk vagyunk. Bonczidai Dezső bábjátékát Szabó Dániel  kíséri  népi hangszereken - és egyúttal gondoskodik a nézők interaktív bevonásáról is. (Játsszák: Bonczidai Dezső és Szabó Dániel, Dramaturg, rendező: Bonczidai Dezső, Zenei kíséret: Szabó Dániel.)

Az előadáson a helyek száma korlátozott. Telefonos foglalás szükséges a 0740566454 mobilszámon, naponta 9-13 óra között. Belépés csak maszkkal lehetséges, a bejáratnál történő érintésmentes lázmérés és kézfertőtlenítés után.

Helyszín: az Ariel Színház belső udvara (Poligrafiei / Nyomda u. 4 szám); Időpont: június 28., vasárnap délelőtt 11 óra. A jegyek ára egységesen 9 lej, a helyszínen, előadás előtt fél órával válthatóak ki (előzetes telefonos foglalást követően).








EZT OLVASTA MÁR?

X