Mégis lesz Kolozsváron Jazz in the Park fesztivál


-A A+

Új helyszínen, korlátozott számú közönséggel, de mégis megszervezik az eredeti, júniusi időpontról elhalasztott kolozsvári Jazz in the Park fesztivált szeptember 18. és 20. között. A jegyek már online kaphatóak az ún. Tiny Version-re.

A megszokott sétatéri helyszínt a Falumúzeumra cserélték a szervezők, mert ez a terület szabadtéri, mégis körbe van kerítve, így könnyebb ellenőrizni a belépést és biztonságossá tenni az előadásokat. Emellett a Falumúzeum házainak udvarát is kihasználják majd különböző tevékenységekre, jelentették be a szervezők a rendezvény Facebook-oldalán.A fellépők: Teodora Brody Enache, Damian Drăghici Etnic Jazz Band, JazzyBIT, Julian M, Muntet, Diana Săveanu, Rubie Trio, As we exhale, Edina & Friends és a VRTW Artists bukaresti zenei ügynökség előadói, Karak, Iorga, Moss Farai & Alin Bittel. A koncertek mellett bakelitlemez- és vintage-vásár, Drum Camp és kiállítások is lesznek.

A koronavírus-járvány miatt naponta csak 350 főt tudnak fogadni. A belépés ezúttal nem ingyenes, csak a hét éven aluliaknak, akiket azonban csak belépővel rendelkező felnőtt kíséretében engednek be. Egy napra 40 lej az egyszemélyes, 70 lej a kétszemélyes belépő, három napra 100 lej az egyszemélyes, 180 lej a kétszemélyes bérlet, ezek már megvásárolhatók online.

Ami a járványügyi előírásokat illeti, a kötelező maszk és lázmérés mellett a szervezők minden résztvevőnek vagy résztvevő-csoportnak kiosztanak egy gyékényt, amit az előre kijelölt helyekre tehetnek le, és a rendezvény ideje alatt nem mozdíthatják el, hogy így biztosítsák a résztvevők közötti két méteres távolságot.








EZT OLVASTA MÁR?

X