Augusztusban is folytatódik a Kolozsvári Állami Magyar Színház szabadtéri előadássorozata


-A A+

A nyár végén négy előadást láthat a közönség a Kolozsvári Állami Magyar Színház Szamos-parton felállított színpadán: két-két alkalommal lesz látható a Don’t Be a Stranger című zenés előadás, illetve a szülő-gyerek kapcsolatot boncolgató Homemade.

Don’t Be a Stranger augusztus 26-án és 27-én este 8 órától, míg a Homemade augusztus 28-án és 29-én este 7 órától lesz műsoron, olvasható a színház honlapján.

Don’t Be a Stranger című zenés előadásban a kolozsvári színház színészei olyan nagysikerű dalokat adnak elő, mint a King of Broadway, Lucky Star, Make’ Em Laugh, Ének az esőben vagy Egy kicsit angyal legyen.

„Célunk, hogy megismerjük a családokon belül felmerülő viszonyokat, majd hogy erről kortárs művészi eszközökkel beszélni tudjunk. Bízunk benne, hogy ez az esemény segíteni fogja a közösségünket abban, hogy észrevegyük a szülők és a gyermekek problémáit; illetve hogy a megoldási lehetőségeinken is közösen gondolkodjunk” – vallják a Homemade című előadás alkotói.

Jegyek a színház jegypénztárában (hétköznapokon 10-14 óra között), valamint online vásárolhatóak. A színház felhívja a nézők figyelmét, hogy a járványügyi intézkedések miatt a helyek száma korlátozott, és arra kéri a közönséget, hogy tartsák be a járványügyi előírásokat.

(Címlapfotó forrása: a színház Facebook-oldala)








EZT OLVASTA MÁR?

X