Az Emmy-díjas Edvin Marton és a kolozsvári opera szimfonikus rockműsora turnézik Erdélyben


-A A+

Több erdélyi helyszínen szervezik meg 2020 szeptemberében a Kolozsvári Magyar Opera The Symphonic Rock Show című előadását, illetve Edvin Marton kárpátaljai születésű Emmy-díjas hegedűművész koncertjét, közölte az Iskola Alapítvány.

A Kolozsvári Magyar Opera és meghívottainak The Symphonic Rock Show előadása elsőként 2020. szeptember 5-én este 20.00 órától Kolozsvár Főterén, illetve élőben az Erdély Televízióban lesz látható.  2020. szeptember 12-én az előadást Marosvásárhelyen, a Weekend Telep szomszédságában, a Maros-parton tekinthetik meg az érdeklődők.

Edvin Marton hegedűművész 2020. szeptember 18-án Margittán, szeptember 19-én Szatmáron és szeptember 20-án a bonchidai Bánffy kastélyban lép fel The Rock Symphony című műsorával.

A járványügyi szabályozások értelmében a rendezvényen legtöbb 500 személy vehet részt.

A Nemzeti Összetartozás évének rendezvényeként, a Nemzetpolitikai Államtitkárság és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával megvalósuló koncerteken a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. További információkért kövessék az Iskola Alapítvány Facebook-oldalát, kérik a szervezők.








EZT OLVASTA MÁR?

X