„Jó napot! Megjöttem…” – új műsorral indítja az évadot az Erdélyi Magyar Televízió


-A A+

Jó napot! Megjöttem… címmel indul az Erdélyi Magyar Televízió legújabb műsora, amelyben Erdély különböző szegletében élő és tevékenykedő sikeres embereket mutatnak be.

Az új műsor érdekessége, hogy ezúttal nem a munkásságuk eredményeiről, megvalósításaikról mesélnek, hanem családjukról, gyerekkorukról, tehát elsősorban az egyénről, aki a funkció mögött található. A szeptember 1-én kezdődő sorozatban, néhány percbe sűrítve ismerhetik meg azokat a sikeres embereket, akik a tenni akarásuk miatt közösségükből kiemelkedtek, és példaképpé váltak.  
„Önök is ismernek olyan embereket, akik mindent megtesznek azért, hogy Erdély egyre jobb, élhetőbb hely legyen?” – teszi fel a kérdést Badics Petra műsorvezető, akit az Erdély TV nézői már jól ismerhetnek többek között a Mozaik műsorból.A sorozat 11 résszel indul, de nem kell csüggedniük azoknak sem, akik úgy gondolják, hogy még szívesen megnéznének néhány hasonlóan inspiráló történetet, hiszen a tervek szerint lesz folytatása a műsornak, a részleteket azonban a folytatásról még nem árulták el a szerkesztők.

A Jó napot! Megjöttem… első részét szeptember 1-én 18:45-től követhetik az Erdély TV képernyőjén, majd 20 órától visszanézhető lesz a csatorna Facebook, illetve YouTube oldalán is! 








EZT OLVASTA MÁR?

X