Fennállásának 30 évét ünnepelte az Udvarhelyi Fiatal Fórum


-A A+

Öt zenés nyár végi estével ünnepelte meg fennállásának harmincadik évét az Udvarhelyi Fiatal Fórum. Eredetileg decemberben ünnepeltek volna, de a mostani rendezvénysorozat még nem zárja ki az év végi ünneplést.

Bár a világjárvány számos kiemelkedő programot eltörölt az Udvarhelyi Fiatal Fórum ünnepi évéből, az ifjúsági szervezetben úgy gondolták, hogy a nyár nem múlhat el UFF-rendezvények nélkül. Így az érvényben lévő szabályozásoknak megfelelően szeptember 8–12. között – egy kis biztonságos szórakozást csempészve az iskolakezdés előtti napokba – ünnepelték meg fennállásuknak harmincadik évét.

Voltak koncertek, helyet kapott a diákszínjátszás és a slam poetry, szombaton pedig családi nappal, gyerekfoglalkozásokkal, gyerekkoncerttel és rajzfilmvetítéssel zárult az ünnepi rendezvénysorozat. Az eseménynek a Haberstumpf-villa hátsó udvara adott helyet, a korlátozások miatt száz főben maximalizálták a résztvevők számát.

„Nagyon bíztunk az udvarhelyiekben és az UFF-os közösségben, hiszen a 30 év alatt rengeteg ember kapcsolódott a szervezethez, reméltük, hogy minden napra lesz elegendő ember, és telt ház is volt mindennap” – nyilatkozta a Maszolnak Vass Orsolya UFF-elnök.

Elmondta, hogy a születésnapi ünneplést eredetileg decemberre tervezték, de az beltéri program kellett volna legyen, ezért gondolták, hogy a nyár végére szabadtéren, amit tudnak, megrendeznek.

„Ha a tél folyamán nem lehet majd benti rendezvényt szervezni, akkor nem lesz hiányérzetünk. Ha pedig lehet, akkor semmi akadálya a duplázásnak, attól még az eredeti tervben szereplő ünnepi közgyűlést meg fogjuk tartani” – fogalmazott az Udvarhelyi Fiatal Fórum elnöke.








EZT OLVASTA MÁR?

X