Még visszaválthatóak a Székelyföldi Operahét jegyei


-A A+

A Kolozsvári Magyar Opera meghosszabbítja az elmaradt Székelyföldi Operahét előadásaira vásárolt jegyek visszaváltási határidejét. Online közvetítéssel emlékeznek meg a Magyar Opera Napjáról

Október 30-a helyett november 13-ig van lehetőség az Operahét előadásaira előzetesen megvásárolt belépőjegyek visszaváltására – közölte közleményében csütörtökön az intézmény. A koronavírus-járvány miatt az eredeti júniusi időpontról októberre halasztott miniévad elmaradását október 1-jén jelentette be az opera vezetősége.

Az elmaradt előadásokra vásárolt jegyek a Csíki Mozi jegypénztárában válthatók vissza, online vásárlás esetén pedig az eventbook.ro jegyértékesítő portálhoz fordulhatnak e-mailben.

A november 13-ig vissza nem váltott jegyekkel a Kolozsvári Magyar Operát támogatják.

Magyar Opera Napja online

A Kolozsvári Magyar Operához kapcsolódó hír, hogy az intézmény a Bánk Bán online közvetítésével emlékezik meg a Magyar Opera Napjáról szombaton. 1810. november 7-én született Erkel Ferenc, a magyar nemzeti romantikus opera megteremtője. Születésének napját 2013 óta a Magyar Opera Napjaként ünnepeljük. A szerző egyik kiemelkedő operáját az intézmény YouTube csatornáján, szombaton este hét órától lehet követni. A címszerepben a neves Kovácsházi István lesz látható, Melindát pedig a világhírű Miklósa Erika alakítja.

Az intézmény a járványügyi korlátozások enyhítéséig heti két előadást tesz elérhetővé közösségi oldalain.

(Borítókép: Kolozsvári Magyar Opera Facebook-oldala)








EZT OLVASTA MÁR?

X