Pam param: online bemutatóra készül a sepsiszentgyörgyi M Studio


-A A+

December 15-én online mutatja be új produkcióját a sepsiszentgyörgyi M Studio. Már kaphatók a jeyek a Pam param című előadásra, amelynek koreográfusa Andrea Gavriliu, közölte a társulat.

A Pam param egy dinamikus produkció, melyben a mozgásnyelv szoros kapcsolatban áll a hanggal. „Tulajdonképpen az előadás az emberi hangok antológiája. Az egyediségen és a virtuozitáson túl, ezeknek a hangoknak más-más kulturális hátterük is van. Néha manipulálják az előadókat, máskor pedig ők maguk generálják a hangokat. Így, az előadás egy olyan testnyelvre épül, amely szoros kapcsolatban áll ezzel a ritmikai installációval”- emeli ki a koreográfus. Az előadás zenéjét Mihai Dobre, a díszletet és jelmezeket Irina Moscu jegyzi.Andrea Gavriliu 2016-ban már dolgozott együtt a társulattal, akkor Igor Stravinsky Tavaszi áldozat című zeneművét ültette át a kortárs tánc nyelvére.

A Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala valamint a Bethlen Gábor Alap támogatásával létrejött Pam param bemutatójára, rendhagyó módon, online kerül sor, december 15-én este 19 órától az eventim.ro felületén. Az előadás december 16-án este 19 óráig lesz elérhető az érdeklődők számára. Jegyek már kaphatók online.
EZT OLVASTA MÁR?

X