Digitális színpad: karácsonykor indul a szebeni színház online tartalomszolgáltatója


-A A+

2021 folyamán 30 színházi előadást, köztük 22 bemutatót tesznek közzé HD minőségű felvételben a nagyszebeni Radu Stanca Nemzeti Színház www.scena-digitala.ro oldalán. Az előadások december 24-től érhetőek el.

A szebeni teátrum az első Romániában, amelyik video-on-demand platformon teszi elérhetővé az előadásait. Ezeket 30 lejes jeggyel vagy 1, 3, illetve 6 hónapra szóló bérlettel lehet majd megnézni, ez utóbbiak ára 49 és 329 lej között mozog.

Az előadásfelvételek kimondottan az online közvetítéshez készültek. Jelenleg a következő előadások érhetőek el: Felii (r. Lia Bugnar), Moroi (r. Alexandru Dabija), Văzduh (r. Victor Olăhuț), Opinia public (r. Theodor Cristian-Popescu), Maternal (r. Radu Nica), LIVE (r. Bobi Pricop), az Autobahn színház-film minisorozat (r. Andrei és Andreea Grosu) és a Tom și Jerry 2.0 című film (r. Florin Piersic Jr.). A következőkben havi két címmel bővül a kínálat.

A színház közleménye szerint azok a felhasználók, akik decemberben regisztrálnak, január 1-ig ingyenesen használhatják a platformot. Az előadásfelvételek román nyelven, angol felirattal érhetőek el.








EZT OLVASTA MÁR?

X