Indul a II. Erdélyi Slam Poetry Bajnokság


-A A+

December 20-án indul a II. Erdélyi Slam Poetry Bajnokság Csíkszeredában. A verseny a Miercurius és a Slam Poetry Erdély közös rendezvényének, a Miercurius Winter Tale-nek része, amelyen a slam mellett remek DJ-k és MC-k lépnek fel a zsögödfürdői Anavie hangárban (Nagy Imre utca 214.).

Játékszabályok:

Ki jelentkezhet? Bárki.

Hol? A Slam Poetry Facebook-oldalán üzenetben vagy a slampoetryerdely@gmail.com címen.

Hányan? Maximum 15-en.

Mivel? Két szöveggel, amelyek egyenként legfeljebb 3 és fél percesek lehetnek, időtúllépésért pontlevonás jár!

Hogyan zajlik a verseny? Két fordulóban, az első kör után öten jutnak tovább a döntőbe, és közülük kerülnek ki a győztesek. Pontozás 1-től 10-ig, tizedesekkel. A zsűriben továbbra is három szakmai, illetve két közönségből kiválasztott tag kap helyet.

Miért? Az első helyezett 150, a második 100, a harmadik 50 lejt nyer, és mindannyian továbbjutnak a II. Erdélyi Slam Poetry bajnokság döntőjébe.

A verseny utáni Saїd (AKPH) feat. Indiana, MC Zeek és Küb Beat biztosítják a partit.

A Téli Mese esemény itt nem ér véget: vasárnap a Purple peace, INVOLVED CHANNEL Live Act, ALT OM, BARNA, K-Beat, ARTUR és BH Black Horse lesz a menün. A belépő péntekre 25 lejbe, vasárnapra 15 lejbe kerül, a két napért együtt pedig 35 lejt kell fizetni. A versenyzőknek a belépődíjat a fellépés után megtérítik a szervezők.

 

További információk:

A csíkszeredai forduló Facebook-eseménye: https://www.facebook.com/events/577618482310082/

A Miercurius Téli Mese Facebook-eseménye: https://www.facebook.com/events/1442720985947695/








EZT OLVASTA MÁR?

X