Reprezentatív előadásait játssza a decemberi minivakációban a marosvásárhelyi színház


-A A+

December első napjaiban három különböző játszóhelyén, öt reprezentatív előadásával várja közönségét és a színházi szakma értékelőit a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulata.

A szemle Henrik Ibsen: Hedda Gabler című drámájának (rendező: Keresztes Attila) bemutató előadásaival kezdődik december 1-jén, pénteken és 2-án, szombaton este 7 órától a Nagytermi stúdiótérben. Az előbbire a Bernády György mecénásbérlet, az utóbbira a Kemény János bemutatóbérlet érvényes.Vasárnap, december 3-án délután 5 órától Timur Vermes: Nézd, ki van itt! című szatírája (r. Theodor Cristian Popescu) tekinthető meg a Kisteremben, míg este 8-tól a Nagytermi stúdiótérben William Shakespeare: Macbeth című tragédiáját (r. Keresztes Attila) láthatják.

December 4-én, hétfőn délután 4 órától a Kisteremben Jon Fosse: Szép című színdarabja (r. Adi Iclenzan) van műsoron. Ezen az előadáson jelen lesznek a NÉZŐpontok a kortárs színházhoz címmel meghirdetett felnőttoktatási projekt résztvevői is. Hétfőn este 7 órától Sütő András: Egy lócsiszár virágvasárnapja című dráma (r. Sebestyén Aba) tekinthető meg a Nagyteremben, érvényesek a Delly Ferenc nyugdíjasbérletek.

Némelyik előadásra korlátozott számban még lehet jegyet váltani. A Kultúrpalotában működő jegyiroda december 3-ig zárva tart, a színházban működő jegypénztár november 30. – december 3. között előadások előtt egy órával lesz nyitva, viszont online folyamatosa lehet belépőt vásárolni, figyelmeztet a színház közleménye.
EZT OLVASTA MÁR?

X