Fesztiválriportereink jelentik: nem csak a hangulat felhőtlen a Double Rise-on


-A A+

Kilátogattunk a torockói Double Rise fesztivál első, szerdai napjára: családias hangulat, mosolygós emberek és sok jókedv várt ránk a Székelykő lábánál. Indulás előtt kicsit izgulva néztük az időjárást, hisz esőt jósoltak, de szerencsére nem csak a hangulat volt felhőtlen. A legkisebbektől az idősebb korosztályig mindenki megtalálhatta a kedvére való színpadot és zenét, a sörök fogytak, a hangokat rekedtre énekelték, a lábak pedig hajnalig táncoltak. 

Ha a napokban szeretnél kilátogatni, gumicsizma helyett naptejet pakolj, és esőkabát helyett nyári ruhákat. A családosok se habozzanak, mától gyerekprogramokkal, táncházzal és énekléssel várja a Folk Liget a legfiatalabbakat. A művészetkedvelők slam workshopon, színházi előadásokon, filmvetítéseken és kiállításokon vehetnek részt, a versenyszellem kedvelői pedig kocsmasportokkal üthetik el az időt.

Szabó Benedek és a galaxisok elrepítettek minket a mindennapok alternatív világába.A Székelykő biztosította idén is az egyedi hátteret.

Ahogy már megszokhattuk tőlük, fergeteges bulihangulatot teremtett a Hiperkarma.

Ne hagyd otthon az éneklős kedved, itt senki nem fog csúnyán nézni, ha kiengeded a hangod!

Egy-két finom pohár bor mellett élveztük a Folk Ligetben a műsort, és hagytuk, hogy magával ragadjon a zene.

A szomjat a Grund italai oltották. Ha nincs tele a pénztárcád, ez ne akadályozzon meg, hogy kimenj a fesztiválra. Egy csapolt sör ára 6 lej és a személyes kedvencünk, a dobozos IPA sör szintén 6 lej.Az este sztárfellépője az izlandi származású Gusgus volt.Egyedi zenéjük és a látványos előadásmódjuk minden elektronikus zenerajongónak megdobbantotta a szívét.A techno zene rajongói sem unatkoztak. Az MVM Electricity színpadnál hajnalig lehetett táncolni.Egy hangulatos kis pihenő zugban pihentek meg a fáradt bulizók.Az Ivan and the Parazol igazi rocksztárokhoz méltó bulit csapott, utána itt-ott összefutottunk velük a fesztivál területén, ők is élvezték az estét.A Double Rise egy igazi családbarát fesztivál. Ennyi boldog kis embert látva, mi is újra gyerekek szeretnénk lenni.