BL: a Barcelona és a Bayern a másik két elődöntős


-A A+

A labdarúgó BL-negyeddöntőjének szerda esti visszavágóin: Barcelona-PSG 1-1 és Juventus-Bayern München 0-2.

Egy ideig hiába reménykedtek a barcelonai szurkolók, az első meccsen megsérült Messi nem volt a kezdő csapatban a Paris Saint-Germain ellen a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján Puyol pedig már régebb óta hiányzik a védelemből, tehát ezzel is nőttek a PSG esélyei.

A múlt heti párizsi 2-2 nem nyugtathatta meg a barcelonaiakat, próbálkoztak is támadásokkal az első perctől fogva, de Messi tényleg hiányzott. Csak a kispadról integetett. Időnként olyan ideges volt, hogy nem tudott ülve maradni. És közben még örülhettek a hazaiak, hogy nem kaptak gólt, a PSG támadósora ugyanis, Ibrahimovic vezetésével, rendesen megmozgatta Valdés kapust.bl1

A második félidő elején a PSG egyik szép támadásából Pastore gólt lőtt, ezzel a párizsi csapat volt a továbbjutó, és ekkor Messi felállt a kispadról, majd elment melegíteni. A 62. percben játékra jelentkezett Messi, rajta volt Katalónia szeme. Fabregas jött le.

A barcelonaiak ettől kezdve szinte belepasszírozták az ellenfelet a kapuba, és a 71. percben Messitől szép helyzet indult, Pedro pedig be is lőtte: 1-1, több idegenben szerzett góllal a Barcelona volt a továbbjutó. Hiába, Messivel működik igazán jól a csapat.

A másik ágon a Bayern München 2-0-s győzelemmel ment a Juventushoz. A Juve végül is igyekezett ledolgozni a hátrányt, de hát a Bayernnel szemben az ekkora igyekezet nem elég. A második félidőben Schweinsteiger szabadrúgásából Mandzukic fejelt a hálóba: 1-0, összesítésben 3-0 a vendégeknek, eldőlt a továbbjutás.bl2

Pláne, hogy a meccs végén Pizarro megszerezte csapata második gólját, 2-0-ra nyert a Bayern, ahogy otthon is, megvolt hát a szimmetria. 

Bajnokok Ligája, negyeddöntő, visszavágók:
Juventus (olasz)-Bayern München (német) 0-2 (0-0)
gólszerző: Mandzukic (64.), Pizarro (91.)
Továbbjutott: a Bayern München kettős győzelemmel, 4-0-s összesítéssel.

FC Barcelona (spanyol)-Paris Saint-Germain (francia) 1-1 (0-0)
gólszerzők: Pedro (71.), illetve Pastore (50.)
Továbbjutott: az FC Barcelona 3-3-as összesítéssel, idegenben szerzett több góllal.








Kapcsolódó anyagok

EZT OLVASTA MÁR?

X