Szívrohamot kapott mérkőzés közben a Sepsi OSK volt edzője


-A A+

A Liga 1 vasárnapi fordulójában játszott mérkőzés közben szívrohamot kapott a Bukaresti Dinamo edzője. A korábban a Sepsi OSK csapatát irányító Eugen Neagoét hordágyon vitték kórházba, túlvan az életveszélyen.

Az 51 éves tréner a Craiovai Universitatea elleni mérkőzés 25. percében lett rosszul. A játékvezető megszakította a játékot, mert a Dinamo kispadjánál ülők jelezték neki, hogy baj van. A stadionban tartózkodó mentősök a helyszínen megkezdték egy defibrillátorral az újraélesztését, majd kórházba szállították.

A nézők és a játékosok a fejüket fogva, döbbenten figyelték az eseményeket, többen sírtak vagy imádkoztak. Miután a mentőautó elhagyta a stadiont, a mérkőzést folytatták, az idegenben játszó Craiova végül 2-0-ra nyert.

A hétfő hajnali hírek szerint Neagoe magához tért a kórházban, beszélt is az orvosokkal, és a remények szerint már túl van a közvetlen életveszélyen. A sportsajtó szerint az edző erős dohányos, három doboz cigarettát szív naponta, és ez is hozzájárulhatott a szívrohamához.








EZT OLVASTA MÁR?

X