Liga 2: először győzött idegenben az FK Csíkszereda


-A A+

Megszerezte első idegenbeli győzelmét a labdarúgó másodosztály küzdelmeiben az FK Csíkszereda. A székelyföldi piros-feketék Snagovban léptek pályára és arattak egygólos sikert.

Valószínűleg a hazai csapat gyenge szereplésének köszönhetően nagyon kevesen voltak kíváncsiak a csíkszeredaiak snagovi vendégjátékára. Ideális labdarúgó időben, ám kevésbé ideális állapotú pályán indult útjának a labda. Vendég próbálkozásokkal indult a találkozó, ez leginkább szögletekben nyilvánult meg, a nagy helyzetek elmaradtak. A félidő végefelé egyre inkább ellenfele fölé kerekedett a csíki csapat, előbb Takács veszélyeztetett fejjel, majd a lefújás előtt Mitra szerzett gólt, amit kezezés miatt nem adott meg a játékvezető.

A második félidő újra csíkszeredai rohamokkal indult, ezúttal góllá is érett a mezőnybeli fölény: a frissen beállt Eder fejjel volt eredményes (0-1). Ez volt a Csíkszereda első idegenben szerzett gólja a másodosztályban! A gól után számos gólhelyzetet dolgoztak ki a székelyföldiek, azonban újabb gól nem született. Ezt a csíkszeredai hívek a legkevésbé sem bánhatják, hiszen az első idegenben szerzett góllal együtt először sikerült győznie vendégként az FK Csíkszeredának.

Labdarúgó Liga 2,  8. Forduló

Sportul Snagov – FK Csíkszereda 0:1 (0:0)

Snagov, Stadionul Voința 150 néző

Gólszerző: Eder (54.perc)

FK Csíkszereda: Bordás – Majzik, Mitra, Csonka, Fodor, Berde, Casiadi, Corbu (Barta 80.p.), Kálmán, Takács (Eder 46.p.), Bajkó (Logon 88.p.)








EZT OLVASTA MÁR?

X