Puskás Aréna: lelőjük a szervezők határontúli meglepetését


-A A+

Több mint 5 órával a Magyarország-Uruguay mérkőzés kezdete előtt kapta el a Puskás Aréna megnyitójára akkreditált munkatársunk annak a műsorszámnak a főpróbáját, amelynek erős üzenete van a határon túli magyarok számára.

Bittera Sophie Iman, Farkas Olivér, Navratyil Amira és Kovács Alma Virág annak a négy dunaszerdahelyi gyereknek a neve, akik a Puskás Aréna megnyitóján, a Magyarország-Uruguay mérkőzést megelőző ünnepi műsor keretében eléneklik az Ismerős Arcok - Nélküled című dalát. 

A Maszol akkredikált tudósítója 'egy kicsit" - 5 órával - korábban érkezett meg a 67 ezer férőhelyes létesítményhez, így lencsevégre kaphatta, ahogy a felvidéki gyerekek a pályát körülsétálva elpróbálják a határon túli magyarok számára különösen kedves dalt.

Farkas Gabriella, a kvartett egyetlen fiú tagjának az édesanyja a Maszol kérdésére elmondta, két héttel ezelőtt tudták meg, hogy a gyerekek fel fognak lépni a Puskás Aréna megnyitóján. "Annyira izgultam, hogy egész éjjel nem aludtam. Olivér a világ legtermészetesebb dolgának veszi, rajta semmi sem érződik" - mondta el a büszke anyuka. Hozzátette: a gyerekeknek már van 'tapasztalatuk", hiszen szülővárosukban, a DAC mékőzésén is énekeltek már, de ez még azon is túltesz.

 
 
Mint írtuk, a Puskás Arénát pénteken este, romániai idő szerint 8 órai kezdettel nyitják meg a Magyarország-Uruguay barátságos mérkőzéssel. A Maszol élő szöveges tudósításban számol be az eseményekről.







EZT OLVASTA MÁR?

X