Újabb játékosok és stábtagok is megfertőződtek koronavírussal a CFR labdarúgócsapatánál


-A A+

Két másik játékosnak és három stábtagnak is pozitív lett a koronavírus-tesztje, miután szombaton Adrian Păunról, a bajnoki címvédő CFR középpályásról derült ki, hogy elkapta a fertőzést.

A prosport.ro portál hétfői cikke szerint a kolozsvári labdarúgócsapatból a lengyel kapus, Grzegorz Sandomierski és a horvát középpályás, Damjan Djokovic is koronavírusos lett, rajtuk kívül pedig Cristian Moldovan kapusedző, Cristian Dragota gyúró és Costin Curelea másodedző tesztje lett pozitív. Mindannyian tünetmentesek – tették hozzá a cikkben.

A CFR válogatott középpályásáról, Adrian Păunról szombaton derült ki, hogy fertőzött, de ő rosszul is érezte magát, és kezelést kapott. A hírre elhalasztották az aznap estére kitűzött, FCSB elleni bukaresti rangadót, és a csapat a mogoșoaiai edzőtáborban maradt elkülönítve.

A CFR jelenleg 4 pont hátránnyal áll a második helyen a vasárnap este Botoșani-ban 2–0-ra nyerő Craiovai Universitatea mögött, de a kolozsváriak egy meccsel kevesebbet játszottak (a bajnokság felsőházi rájátszásából két forduló van még hátra).

A múlt héten a kieső helyen álló Dinamo csapatából tízen is megfertőződtek az új típusú koronavírussal, és a bukarestieken kívül más klubok vezetői is – köztük az éllovas craiovaiak – kérték a pontvadászat berekesztését, és a pillanatnyi állás szerinti eredmény kihirdetését, kieső csapatok nélkül.

A CFR vezérkara a Facebookon és a klub honlapján megjelent közleményben sportszerűtlennek nevezte ezt a kezdeményezést.

COMUNICAT DE PRESĂ CFR 1907 Cluj este o familie! O familie care împreună a construit un vestiar al campionilor. Și de...

Közzétette: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA – 2020. július 19., vasárnap

 








EZT OLVASTA MÁR?

X