US Open: így reagált Novak Djokovics a „torokütés” után


-A A+

Instagram-oldalán kért bocsánatot a történtekért Novak Djokovics, aki a US Open férfi egyesének 4. fordulójában egy elvesztett adogatójáték után dühében elütötte a labdát, és torkon talált egy vonalbírót. A 17-szeres Grand Slam-győztes világelsőt ezért kizárták a tornáról.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Novak Djokovic (@djokernole) által megosztott bejegyzés,

 

„Borzasztóan szomorú vagyok az egész szituáció miatt. Azóta érdeklődtem a vonalbíró hölgy hogylétéről, a szervezők pedig azt mondták, hogy hála istennek jól érzi magát. Nagyon sajnálom, hogy ilyen kellemetlenséget okoztam neki. Természetesen nem szándékosan” – írta Novak Djokovics.

„Ami a diszkvalifikációt illeti, csalódott vagyok, de tovább kell folytatnom a munkát, és a történteket tanulságként kell elkönyvelnem – játékosként és emberként is egyaránt. Bocsánatot kérek a US Opentől és mindenkitől, aki közreműködött a torna létrejöttében. Nagyon hálás vagyok a csapatomnak, a családomnak és a rajongóimnak, hogy mindig mellettem állnak. Köszönöm és még egyszer elnézést a történtekért” – zárta bocsánatkérését a tizenhétszeres Grand Slam-tornagyőztes szerb teniszező.








EZT OLVASTA MÁR?

X