Erste Liga: már második mérkőzését halasztották el a Csíkszeredai Sportklubnak


-A A+

Erste Liga - Elmarad az esti Titánok-Csíkszereda mérkőzés
 

Elmarad a hétfő esti Titánok-SC Csíkszereda mérkőzés Győrben a jégkorong Erste Ligában. 

A magyar jégkorong szövetség honlapján megjelent, hogy a Titánok csapata igazolt pozitív koronavírus-teszteredmények miatt nem tud a szükséges 13 plusz egy fővel kiállni. A mérkőzés későbbi lejátszásáról vagy a megszerezhető pontok sorsáról a közeljövőben születik döntés.

A fehérvári székhelyű gárda - amely az idényben az új győri csarnokban látja vendégül ellenfeleiket - korábbi koronavírusos esetek miatt még nem játszott ebben az idényben.

 "Az a hét játékosunk vett részt a kéthetente kötelező tesztelésen, akikre az osztrák bázisú ligában is számítunk. A mérkőzés előtt kaptuk meg az eredményt, hogy többen is fertőzöttek, így pedig nem volt meg a kiálláshoz minimálisan szükséges 13 hokisunk" - nyilatkozta az M1 aktuális csatornán Szélig Viktor, a székesfehérváriak általános igazgatója. Hozzátette, nagyon várták már, hogy elkezdhessék a szezont, és mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy mielőbb meglegyen a kiálláshoz szükséges létszám. „Az első vírusos eset óta gyakorlatilag buborékban vannak a játékosok, mindent megtettünk, hogy kontrolláljuk a fertőzést, azonban most újabb nagy pofont kaptunk" - egészítette ki Szélig.

A Titánok a kiírás alapján kedden a Brassói Corona együttesét fogadná, erről a találkozóról egyelőre nem döntöttek.








EZT OLVASTA MÁR?

X