Liga2: elmarad az FK Csíkszereda bajnoki mérkőzése


-A A+

Elmarad a szombatra kiírt FK Csíkszereda – Pandurii Lignitul CS Târgu Jiu mérkőzés a másodosztályú labdarúgó bajnokságban. A vendégek egyik játékosa koronavírusos.

Nem kapta meg a Gorj megyei egészségügyi igazgatóság engedélyét a Pandurii csapata, miután egy játékosnak pozitív lett a koronavírus tesztje – közölte az FK Csíkszereda hivatalos honlapja pénteken délután. Az olténiai csapat szerdán játszott bajnoki mérkőzést a Konstancai Farul ellen, és mivel a pozitív koronavírus teszttel rendelkező játékos érintkezésbe került a csapat többi tagjával, az egészségügyi igazgatóság 5 napos karanténba küldte a teljes keretet.

Nem ez az első elhalasztott mérkőzése a székelyföldi piros-feketéknek. A 7. fordulóban az FK több csapattagjának pozitív koronavírus tesztje miatt kérték a Gloria Buzău elleni idegenbeli mérkőzés elhalasztását. Azt a meccset éppen a héten pótolták be és a csíkiak 1-0-s győzelmet arattak Bodzavásáron. Az FK Csíkszereda – Pandurii Lignitul Tg. Jiu mérkőzést egy későbbi időpontban játsszák le.

(Borítókép: fkcsikszereda.ro)








EZT OLVASTA MÁR?

X