Idén is megcsillogtatja Romániában a tehetségét Ronnie O'Sullivan


-A A+

Ismét Romániába érkezik a világ legjobb sznúkerjátékosának tartott Ronnie O'Sullivan. Az ötszörös angol világbajnok Bukarestben tart bemutató mérkőzéseket április 2-3-án. A hírt maga erősítette meg Twitteren.

A gsp.ro szerint Ronnie O'Sullivan további három élvonalbeli játékossal együtt érkezik a román fővárosba. Nevüket egyelőre nem hozták nyilvánosságra. A romániai bemutató mérkőzéseket, akárcsak a múlt évben, egy román üzletember, Adrian Thiess cége szervezi.

Tavaly novemberben Ronnie O'Sullivan a 2015-ös világbajnokkal, Stuart Binghammel lépett fel Bukarestben. A sznúkerzseni remekül érezte magát Romániában, és távozásakor jelezte, hogy szívesen jönne máskor is. Volt szó arról, hogy Kolozsváron is játszik bemutató mérkőzéseket, de ezt lefújták.

Januárban ismét felröppent a hír, hogy O'Sullivan Kolozsvárra jön. Ezt korábban a kincses város új sportcsarnokának igazgatója, Kinizsi Zoltán is megerősítette a Maszolnak. Akkor azt mondta, elviekben meg is egyeztek Adrian Thiess-szel, a szerződés aláírását csak technikai okok késleltetik. A gsp.ro-nak nyilatkozó román üzletember szombaton azonban már csak bukaresti bemutató mérkőzésekről beszélt.

A 40 éves Ronnie O'Sullivan ezekben a napokban fantasztikus formában van, verhetetlennek tűnik. Vasárnap a Welsh Openen döntőt játszik Neil Robertsonnal. Formája alapján az idei világbajnoki cím legnagyobb esélyese.








EZT OLVASTA MÁR?

X