Második edzőmérkőzésüket is megnyerték a vasutasok


-A A+

 Második felkészülési mérkőzését is megnyerte a Marbellán edzőtáborozó Kolozsvári CFR 1907. A vasutasok a kínai portyáról visszatért Weldon góljával győzték le a svájci elsőosztály hatodik helyezettjét, az FC Luzern csapatát.weldon

Paulo Sergio, a CFR vezetőedzője a Stancioiu - Panin, Rada, Maftei, Camora - Celestino, Godemeche - Păun, Hora, Deac, Weldon felállásban küldte pályára fiait.

A mérkőzés első helyzete Rada nevéhez fűződik, aki az 5. percben kevéssel tévesztette el a célt elemi erővel ellőtt szabadrúgásával. A következő időszakban is a fellegvári alakulat volt veszélyesebb, ekkor a saját nevelésű Păun mutatta meg képességeit.

Az összecsapás egyetlen gólja a 37. percben esett, amikor Weldon jó érzékkel és jó helyezkedéssel tólta 7 méterről a labdát a svájciak kapujába.

A vasutasok portugál trénere a 68. percben Panin kivételével teljesen lecserélte a csapatot, ettől a momentumtól a Felgueiras - Panin, Piccolo, Cadu, Sepsi - Muniru, Gabi Muresan - Maah, Rui Pedro, Valente – Kapetanos felállású CFR szögezte saját térfelére a Luzern csapatát.

Mint korábban írtuk, a kolozváriak első felkészülési mérkőzésükön a Ferencvárost is legyőzték.

A marbellai edzőmérkőzések menetrendje

  • Január 19: Kolozsvári CFR – Ferencváros TC 1-0
  • Január 23: Kolozsvári CFR – FC Luzern 1-0
  • Január 25: Kolozsvári CFR – Young Boys Bern
  • Január 30: Kolozsvári CFR – Videoton Székesfehérvár
  • Február 1: Kolozsvári CFR – Dnyepr Dnyepropetrovszk







Kapcsolódó anyagok

EZT OLVASTA MÁR?

X