Lekoppintotta Meghan Markle ruháját Liviu Dragnea szerelme


-A A+

Lekoppintotta Meghan Markle sussexi hercegné egyik ruháját Irina Tănase, Liviu Dragnea szociáldemokrata pártelnök szerelme. A hasonlóságra azok a bukaresti bulvárújságírók figyeltek fel, akik a helyszínről tudósítottak a politikus fiának hétvégi esküvőjéről. 

 Az eredeti darabot Roland Mouret divattervező készítette Meghan Markle számára, aki a Harry herceggel kötött házassága előtti napon, a ceremónia főpróbáján viselte. A Daily Mail úgy tudja, hogy az angol királyi család ezért a sötétkék ruháért 1350 fontot fizetett. 

Nem tudni, hogyan jutott a ruhához a 26 éves Irina Tănase, aki meggyszínű zakót és nyakkendőt viselő politikus párja oldalán jelent meg az esküvőn.  Rosszmájú elemzők megjegyezték, hogy Irina Tănase két évvel fiatalabb „mostohafia” új feleségénél. 

Az 55 éves Liviu Dragnea öt évvel ezelőtt, 2013-ban ismerte meg az akkor még csak 21 éves Irinát. A PSD elnöke „szárnyai alá vette” fiatal asszisztensét, a nagyobbik kormánypárt berkeiben nyílt titok volt, hogy az akkor még nős Dragnea viszont folytat Irina Tănaséval. Több alkalommal is együtt töltötték a téli szünetet Brazíliában, majd azt követően 2015-ben Dragnea elvált feleségétől, Bombonicától, Irina „hivatalosan” is Dragnea élettársa lett. 







Kapcsolódó anyagok

EZT OLVASTA MÁR?

X