FRISSÍTVE - Ebből a megyéből származik a magyarországi baleset két romániai áldozata


-A A+

Autóbalesetben életét vesztette Magyarországon egy romániai nő és az öt éves unokája. Egy magyarországi férfi is meghalt, hat személyt kórházba szállítottak. FRISSÍTÉS: A baleset két romániai halálos áldozata egy Neamț megye rendszámú autóban ült.

A magyar rendőrség tájékoztatása szerint a baleset pénteken történt a 4-es számú főúton, Ceglédnél, ahol három személygépkocsi ütközött össze eddig ismeretlen körülmények között. A Blikk információi szerint a három autó közül kettő román rendszámú volt.

A magyar rendszámú, piros Opel sofőrje és az egyik román autóban utazó idősebb asszony, illetve egy 5 éves kisfiú a helyszínen meghalt. Sajtóértesülések szerint a gyermek a nő unokája volt. A helyszínre öt mentőegység érkezett, összesen három kórházba szállították a hat sérültet, akik közül három szintén romániai.

Mint ismert, szintén a 4-es főúton történt májusban a kilenc Maros megyei halálos áldozatot követelő baleset is. Akkor egy kisbusz vezetője nem az útra figyelt, hanem az okostelefonjára, és a kisbusz nagy sebességgel egy homokot szállító kamionnak ütközött. A sofőr és a nyolc utas a helyszínen életét vesztette.

Statisztikák szerint 2016-ban a veszélyes útvonalként számon tartott magyarországi országutak és autópályák közül a 4-esen volt a legtöbb baleset és a legtöbb halálozás: 187 esetből 13 végződött tragédiával.

FRISSÍTÉS: A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóirodája a Maszol kérdésére szombat este közölte: a baleset két halálos áldozata egy Neamț megyei rendszámú autóban ült. Szintén Neamț megyei a szerencsétlenség három romániai sérültje is. 








EZT OLVASTA MÁR?

X