Így reagált a referendum eredményére az ország legnépszerűbb rendőre


-A A+

Marian Godinát, az ország legnépszerűbb rendőrét is „meginspirálta” a hétvégi sikertelen referendum. Facebookon osztotta meg az alábbi történetet.  

„Gogu. Gondolom, mindenki ismeri. Biztosan volt már olyan lagzin, ahol ő is megjelent. Ő az, aki tökrészegre leisssza magát. Átizzadt ingével odajön hozzád és átkarol, majd arcon, homlokon csókol, miközben örök szeretetéről biztosít. Mindez idő alatt azt sem tudod, miként szabadulhatnál nedves és büdös öleléséből. És nem, bár férfiakat csókolgat, nem meleg, feleségével jött a lagziba. Ott ül az asztalnál csendesen és megszégyenülve, és azon gondolkodik, hogy mi volt a fejében, amikor évekkel ezelőtt hozzáment Goguhoz, ahhoz a férfihez, aki minden esküvőn szégyent hoz a fejére. Akit alig tud összeszedni és meggyőzni, hogy menjenek már haza, és akit fel kell ébresztenie, amikor a taxi hazavitte őket a tömbház elé.

Egyetlen olyan lagziban sem voltam, ahol homoszexuális férfiak ölelkeztek, kézen fogva jártak vagy csókoloztak. Viszont a lagzik 95 százalékában találkoztam Goguval” – írta Marian Godină. 

Mint ismeretes, a szombaton és vasárnap tartott alkotmánymódosító referendum a család meghatározásáról érvénytelen lett, mivel a szavazati joggal rendelkező polgároknak csupán a 20,96 százaláka adta le voksát.








EZT OLVASTA MÁR?

X