FRISSÍTVE - Részletek derültek ki a hármas gyilkosságról


-A A+

Holtan találtak hétfő este egy idős házaspárt és a lányukat Călărași-ban. A gyanú szerint három 17 éves fiatal ölte meg őket, akiket őrizetbe vettek – számolt be az Antena1 híradója. FRISSÍTÉS: Rablás volt az indíték.

A rendőrséget egy szomszéd értesítette a hármas gyilkosságról. Az áldozatok egy 82 éves férfi, egy 80 éves nő és az 58 éves lányuk, mindhárman szúrt sebek miatt vesztették életüket.

A fő gyanúsított egy állami gondozott 17 éves fiú, akinek az idős férfi és nő a hivatásos nevelőszülei voltak. A két 17 éves segítőtársa szintén állami gondozott, egy Călărași megyei elhelyezési központ lakói.

Rendőrségi források szerint a három fiatal a gyilkosságok elkövetése után ellopta a család autóját és elmenekült a helyszínről, de rövid idő alatt őrizetbe vették őket.

FRISSÍTÉS: A nyomozáshoz közel álló források szerint egy szomszédnak feltűnt, hogy gyanús a csend az idős házaspár otthonában, ezért ment be hozzájuk, és felfedezte a három holttestet. A rendőrség szerint az indíték rablás volt. Elképzelhető, hogy a fiataloknak nem állt szándékukban ölni, de a házaspár ellenállásába ütközhettek, amikor értékes tárgyakat akartak elvinni a lakásból.

A fő gyanúsítottat egészen kicsi korától 14 éves koráig nevelte a házaspár. Ám problémás gyerek volt, lopni kezdett tőlük, így kérésükre a  fiú visszakerült a perișori gyermekelhelyezési központba. Úgy tudni, hogy a fiatal később drogfüggővé vált. Vélhetően a hétfő esti rablás oka is az volt, hogy kábítószerre kellett a pénz a három fiatalnak.

Cikkünk frissül








EZT OLVASTA MÁR?

X