50 lejért ölte meg a nevelőszüleit és a lányukat a 17 éves fiú


-A A+

Mindössze 50 lejért és néhány ékszerért ölte meg korábbi nevelőszüleit és az idős házaspár lányát bűntársával együtt egy 17 éves fiú. A hármas gyilkosságot hétfőn, a bíróság előtt vallotta be, amikor az előzetes letartóztatásáról döntöttek.

Mint korábban írtuk, vasárnap este holtan találtak a călărași-i házában egy 82 éves férfit, a 80 éves feleségét és az 58 éves lányukat. Mindhármukat késsel és kisbaltával kaszabolták össze a tettesek. A gyilkosságot két árva kiskorú követte el, mindketten 17 évesek. Velük volt egy harmadik 17 éves fiú is, akit azonban tanúként hallgattak ki, mert ő volt az, aki értesítette az esetről a rendőröket.

Az egyik gyanúsított korábban kisgyerek korától a megölt házaspárnál nevelkedett. A hivatásos nevelőszülők azonban másfél éve visszaküldték a gyermekelhelyezési központba, mert problémás fiú volt: ivott, drogozott és pénzt lopott tőlük. A fiú az otthonban ismerte meg későbbi tettestársát, akivel vasárnap este azzal szándékkal keresték fel az idős házaspárt, hogy kirabolják őket.

A bíróság előtt mindketten bevallották tettüket. Elmondták, hogy mindössze 50 lejt és néhány ékszert vittek el a házból. Ellopták a házaspár autóját is, amivel Németországba szerettek volna eljutni. A harmadik társuk azonban feljelentette őket a rendőrségen, és hamar őrizetbe kerültek. A két fiatalt 15 év börtönre ítélhetik emberölésért.








EZT OLVASTA MÁR?

X