Megölte az állapotos román tinilányt spanyol exe legújabb szerelme


-A A+

Tragikusan végződő szerelmi háromszögtől hangos a spanyol sajtó. Az áldozat egy román állmapolgárságú lány.

Ötször szúrta meg egy 28 centiméteres konyhakéssel a spanyol riválisa a 17 éves Denisát, a román lány korábban hiába kért segítséget a körülötte lévőktől, senki sem hitte el, hogy valóban életveszélyben van.

A szövevényes szerelmi háromszög a spanyolországi Alcoronban történt, és központi szereplője a 20 éves Mario, egy helyi graffitis. A spanyol fiú magába bolondította Denisát, egy romániai bevándorlócsalád 17 éves lányát, akit pár hónapos viszony után elhagyott. A lány borzalmasan szenvedett a szakítás után, de vigasztalta, hogy a fiú azért nem szakította meg teljesen vele a kapcsolatot, néha felhívta, néha pedig meg is kereste. Különösen azután, hogy kiderült, Denisa állapotos, ám a román lány édesanyja tanácsára abortuszra készült.

A történetbe közben belépett Rocio, egy 19 éves spanyol lány, Mario legújabb barátnője. Az agresszívitásáról híres lány több féltékenységi jelenetet is rendezett Marióval amiatt, hogy a fiú nem szakította meg véglegesen a kapcsolatot Denisával, majd a romániai lányt is halálosan megfenyegette. 

A romániai lány elmondta környezetének, hogy milyen üzeneteket kapott Rociótól, ám senki se hitt neki. Így amikor valóra is váltotta fenyegetőzését, senki sem volt ott, hogy segítsen rajta. Rocio ötször szúrta hason Denisát egy 28 centiméteres konyhakéssel, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe. Letartóztatása után Rocio azzal védekezett, hogy csak meg akarta ijeszteni.

A szerelmi háromszög bonyodalmaira a gyilkosság után derült fény, ugyanis kitudódott, hogy Rocio is állapotos volt Mariótól. „Szeretném, ha tudnád, hamarosan anya leszek és a kislányom életére esköszöm, hogy megöllek. Téged és az apádat is” – írta egy üzenetben Denisának. Egy másik üzenetben a barátját, Mariót fenyegette meg, hogy őt és Denisát is megöli, ha még írogatnak egymásnak. 

Rocióval senki sem mert ujjat húzni, mert ismert volt agresszív természete, de azt is tudták róla, hogy egy nagyhatalmú rendőr lánya. A gyilkosság után viszont apja adta át a kollégáinak azzal az üzenettel, hogy ne keressék tovább a gyilkosság elkövetőjét, mert az épp az ő lánya. 








Kapcsolódó anyagok

EZT OLVASTA MÁR?

X