Nem lesz többé Republic?


-A A+

Nem akarja Bódi László Cipő édesanyja, hogy fia halála után Republic néven folytassák a zenélést a csapattagok. A zenekar szerint azonban együtt írták a dalokat, és folytatják is a fellépéseket.

Bódi László Cipő halála után is folytatja a Republic zenekar a közös zenélést. Cipő édesanyja azonban úgy érzi, nem lenne méltó fia emlékéhez, ha a zenekar Republic néven folytatná tovább a közös zenélést. „A fiam szerezte a legtöbb dalt, ő írta a szövegeket, és ő is énekelte a dalokat. Ő maga volt a Republic. Nem akarom, hogy a fiam zenésztársai Republic néven folytassák tovább a zenélést" – mondta Bódi László édesanyja a Borsnak, aki ezért arra kéri a rajongókat, hogy írjanak a tagoknak, hogy ne ezen a néven folytassák a zenélést.rep

„Az elmúlt huszonhárom év közös munkálkodásban telt el, és senki nem vitathatja el a zenészek jogát, hogy a saját közös alkotásaikat a közönséggel megosszák. Hogy hogyan tovább, az továbbra is kialakulatlan" – mondta a Borsnak Abella Miklós menedzser a folytatásról.

Boros Csaba, a Republic vezetője azonban úgy gondolja, nincs beleszólása Cipő édesanyjának, és nem érti, miért ne játszanák a közös dalokat Republic néven.








Kapcsolódó anyagok

EZT OLVASTA MÁR?

X