Felnőtt tartalom!
Nem vagyok 18 éves
Elmúltam 18 éves

Tizennégy emeletes tömbházról vetette le magát egy 15 éves fiú


-A A+

Tragédiába torkollott egy feltünési viszketegségben szenvedő 15 éves ukrán fiú akciója, aki édesanyja és barátai szeme láttára vetette le magát egy 14 emeletes tömbház tetejéről.

A tinédzser házilag készített ejtőernyője nem nyílt ki, a helyszínen szörnyethalt. Az eset a kelet-ukrajnai, 300 ezer lakos számláló Makejevka városában történt.

 

Bogdan Firszov fejébe vette, hogy leugrik a település egyik legmagasabb épületéről házilag készített ejtőernyőjével, amit az épület lábánál álló édesanyja felvesz, majd a felvételt feltöltik az internetre. A felvételek alapján sok felnőtt nézte végig a tragédiába torkollott próbálkozást, és senki sem tett kísérletet arra, hogy leállítsa, lebeszélje a fiút.

A 40 méter magas épület tetejéről való elrúgaszkodás után a tinédzser pillanatok alatt a földhöz csapódott, ugyanis az ejtőernyője nem nyílt ki. A tragádia után az anya sokkos állapotba került, órákkal később se tudtál elvonszolni a baleset helyszínéről, bár fia tetemét már rég elszállították a hatóságok. 

Az esetről tudósító Fakti című helyi lap szerint épületnek legalább 70 méter magasnak kellett volna lennie ahhoz, hogy az ejtőernyőnek legyen elég „kibontakozási ideje”.








Kapcsolódó anyagok

EZT OLVASTA MÁR?

X