Megváltoztatják a Republic nevét, kiszállt egy gitáros


-A A+

Egy gitáros már kiszállt a Republicból, de a zenakar egyelőre cáfolja, hogy bárkit is felvennének a bandába. Azt ugyanakkor közölték: valamilyen szinten megváltoztatják a nevüket.

tothTóth Zoltán gitáros csütörtökön elhagyta a Republicot, mert nem szeretne ellenszegülni elhunyt barátja, Bódi László Cipő akaratának. Zenésztársai nem hagyják abba – írja a Bors.

A Republic zenészeinek többsége – a menedzserrel az élen – folytatni akarja a közös munkát, az együttes nevét illetően pedig rajongói oldalukon péntek reggel azt írták: valamilyen módon megváltoztatják, nem az lesz, ami eddig volt.

Tóth Zoltán gitáros tegnap nyilvánvalóvá tette, hogy számára fontosabb az elhunyt barát és zenésztárs akarata. Ő tegnap a Republic Baráti Kör Facebook-oldalán jelentette be: kiszáll a bandából. Tóth a lapnak is megerősítette szándékát: „Nem veszek részt az újraalakuló Republic zenekarban. Mindenki ismeri, Laci hogyan vélekedett arról, mi történjék, ha valaki elhuny vagy kilép a zenekarból. Azt mondta, az akkor már nem nevezhető Republicnak. Szeretném teljesíteni az akaratát, ezért lépek ki".

Egyes sajtóhírek szerint Sipos F. Tamás személyében új énekese lesz a zenekarnak, a csapat azonban péntek reggel ezt cáfolta Facebook-oldalán: „Meg talán annyit, hogy senkit nem kívánunk a Zenekarba bevenni. Minden más információ csak találgatás. Minden fontos ügyünkről egy sajtótájékoztató keretében fogunk tájékoztatni benneteket".








Kapcsolódó anyagok

EZT OLVASTA MÁR?

X