Életmentő műtéten esett át Dancs Annamari


-A A+

Egy napon múlt Dancs Annamari élete – írta szombati számában a Blikk.  A 29 éves sepsiszentgyörgyi énekesnő hasában egy litert vért találtak, amikor fájdalomra hivatkozva felkereste a kórházat.

A színésznő hetek óta próbált az Ördögölő Józsiás bemutatójára egy fel nem ismert petefészekcisztával, amely a terhelés miatt kiszakadt, így az énekesnőn életmentő műtétet kellett végrehajtani. Az erdélyi születésű lány Tamási Áron mesedarabjában alakította volna a tündérkirálylány Jázminát, ám ehelyett kórházban fekszik egy friss műtéti sebbel.DancsAnnamari 480

„Minden álmom valóra vált az Operettszínházban, és nagyon vártam ezt a szombati bemutatót, nagy lelkesedéssel készültem Tamási hősnőjének szerepére, Székelyföldről is többen készültek feljönni a fővárosba. Szerdán viszont már annyira fájt a hasam, hogy a próba helyett inkább orvoshoz mentem. Aztán ami rutinvizsgálatnak indult, annak életmentés lett a vége. Kiderült, hogy petefészekcisztám van, amely valószínűleg az elmúlt hetek terhelése és táncpróbái miatt sajnos leszakadt, és vérezni kezdett. Amikor megműtöttek, több mint egy liter vér volt a hasamban. Ha bemegyek a próbára szerda délelőtt, valószínűleg nem érem meg a másnapot” – nyilatkozta Annamari a Blikknek.

Annamari már hetek óta gyengének érezte magát, de ezt betudta a sűrű programjának. Hiszen miközben a premierre próbált délelőttönként, esetenként dupla előadásokon állt helyt a Miss Saigon Csárdáskirálynő és a Borgála főszerepeiben.

„Kedves Barátaim  köszönöm az aggódó sms-eket, üzeneteket, azt ,hogy gondoltatok rám! Hál’ Istennek már jobban vagyok és túl vagyok az életveszélyen, gyógyulok… de sajnos számomra most elmarad a szombati premier  Majd áprilisban játszhatom Jázminát…. de életben maradtam,és most ez a legfontosabb…” – írta rajongóinak a Facebook-on Dancs Annamari.

Annamari  debütálása az Ördögölő Józsiásban áprilisban lesz, a szombati premier azonban nem marad el, hiszen az operettben dupla szereposztással készülnek a darabok.








Kapcsolódó anyagok

EZT OLVASTA MÁR?

X